Karate NM 23

Postet av Tiger Karate Klubb den 26. Okt 2023

Fredag 20. oktober dro tre utøvere og to coacher til Vestnes ved Molde for å delta i NM i Karate.

Lørdag morgen var Tigrene klare til dyst. Ida Olafsen startet meget sterkt med å ta seg til superfinalen i Kata kvinner senior, hele 30 tideler foran nest beste utøver i sin pulje og 15 tideler foran nest beste utøver totalt i denne runden. I superfinalen forsvarte hun gullet fra 2022 og ble Norgesmester 2023.

Neste mann ut var William Vambeseth. Med erfaring fra kun to stevner tidligere vant han komfortabelt 7-2 i finalen i kumite (kamp) i herrer junior og ble Norgesmester 2023.

Siste mann ut var Halvor Grønvold, sølvmedaljevinner i Kumite Herrer senior fra 2022. Han avsluttet sine kamper før full tid og vant 10-2 i semifinalen og 8-0 i finalen. Norgesmester 2023.

I alle kampene Tigrene gikk scoret de to poeng i løpet av de førte 2-3 sekundene, noe som er imponerende i seg selv. Utøvere og Coacher er godt fornøyd med resultatet, tre utøvere og tre gull.

Neste år håper vi NM går av stabelen i mer lokale omgivelser slik at vi kan stille med flere utøvere som medalje- og gullkandidater til NM tittel i 2024.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.