For å trene i Tiger Karateklubb må du være registrert som medlem.


Alle våre medlemmer er forsikret gjennom Norges Kampsportforbund og Idrettsforbundet – dette er inkludert i kontigenten. Når det er sagt, må vi også legge til at Karate er en sport med svært lite skader. Det er ikke så skummelt som det kanskje høres ut. Det er langt flere skader i håndball/fotball enn det vi erfarer hos oss.


Vi setter fellesskapet i fokus og det skal være gøy å komme på trening, samtidig som man skal utfordre seg selv og få kjenne på den gode følelsen av å mestre noe som man tidligere ikke mestret.


Pris

Priser fra 1.mai 2024

MedlemstypePris per måned:
Barn 7-12 år (fra 2. klasse)Kr 262,-
Ungdom 13-16 årKr 315,-
Voksne 17-100 årKr 367,-
StøttemedlemKr 157,-
InstruktørKr 157,-


For nybegynnere inkluderer prisen drakt og belte. Dette mottas på trening når innmelding er registrert.

Når du melder deg inn anbefaler vi AvtaleGiro. Dersom man ikke benytter avtalegiro vil man motta en faktura på e-post hver måned.


Så et spørsmål som vi ofte får i sommerferien: Vi har trening hele sommeren for ungdom og voksne, mens barna kan ta fri. Hvorfor skal man da betale også for juli måned?

Svaret er enkelt. Vi har tatt “årskontigenten” og delt den opp i 12 måneder. Vi betaler husleie og forsikring for alle våre medlemmer også når det er sommerferie. Derfor betaler man månedlig når man er medlem i Tiger Karateklubb.