Info før sommeren'23

Postet av Tiger Karate Klubb den 19. Mai 2023

Kjære Tiger-medlem,

Nå nærmer det seg raskt sommerferie, men det skjer mye i Tiger før det.

 

Gradering:

Lørdag 10. juni har vi gradering hele dagen fra kl. 10.00 til nærmere kl. 18.00.

Normalt sett er det over 100 små og store Tigre som skal jakte ny beltegrad. Derfor har vi delt dagen inn etter parti/alder, og det er viktig at man melder seg på i forkant. Her er mer informasjon, og lenker til påmelding:

https://tigerkarate.no/next/blog/post/218913/gradering-lordag-10.juni-2023?ispage=true

 

Sommerfest etter gradering:

Umiddelbart etter graderingen (sånn ca. rundt kl. 1830) tenner vi grillen, og åpner opp for Tigers tradisjonelle grillfest.

Dette er for både store og små, og det blir quiz, limbokonkurranse, mat og prat. Alle tar med det de selv vil grille og spise (da får man det man liker), klubben ordner med fint vær og grill (blir det regn, får vi trekke inn).

 

Dugnad i dojo/garderober:

Søndag etter gradering og sommerfest inviterer vi til en liten dugnad i klubben. Det er behov for en grundig vask av dojo og garderober dusj. I tillegg litt annen «forefallende vedlikehold». Håper både aktive medlemmer og foreldre kan avse 2-3 timer denne søndagen. Vi starter kl. 13.00.

Klubben sørger for alt nødvendig utstyr. Vi lager et arrangement i Spond, og oppfordrer alle til å bidra til at vi alle får et godt treningsmiljø!

 

Nye hettejakker og drakter

Etter en periode med «utsolgt» har vi endelig fått nytt lager av svarte Tiger-hettejakker. Nytt er en minste barnestørrelser 6-8 år, ellers har vi kjøpt inn 8-10 år, 10-12 år, 14 år, i tillegg til voksne størrelse (S-M-L-XL-XXL). Om karatedrakten har blitt for liten i løpet av året, så har vi også nå fine drakter, med påtrykket klubbmerke. Disse har vi også i mange størrelser. Tiger-butikken er åpen under graderingen. Om det ikke passer, ta kontakt med oss i styret.

 

Sommerleir Fredrikstad uke 26:

Den årlige sommerleir arrangeres som vanlig fra torsdag til søndag i uke 26 i Fredrikstad. Her er det mulighet til å trene med noen av verdens beste instruktører.

I fjor deltok over 35 Tigre her, Blir vi flere i år? Dette er årets sosiale events der vi trener og finner på ting på ettermiddagene/kveldene som pizza, grilling og fest. Man kan overnatte på hytte og motellrom – førtemann til mølla. Man kan også campe i telt, campingvogn, etc eller kjøre tur/retur.

 

Her finner du mer informasjon om leir og påmelding:

https://www.deltager.no/event/nsf_summercamp_2023_29062023?fbclid=IwAR0zpDg5_46dlh0NcyEu8CA5nufp75wc9T8si3DSZKeek8fZBHyWQUzmnkw#init

 

Trening i sommer

Barne-treningen tar ferie etter graderingen, og vi starter opp igjen den uka skolen starter.

For de andre Tigrene (fra 13 år og eldre) har vi vanlig trening en uke etter gradering (siste dag fredag 16. juni).

Deretter blir det sommertrening en gang i uka, det blir tirsdager kl.1800 til kl. 19.15. Invitasjon kommer i Spond. Viktig at de som ønsker å delta på disse treningene melder seg på så tidlig som mulig, da treningen avlyses dersom ingen er påmeldt.

 

Oppstart august:

For ungdom/voksen (13 år og eldre) starter vanlige treninger mandag 14. august. Barnepartiene starter mandag 21. august.

Kjenner du noen helt nye som har lyst til å prøve karate, starter vi nybegynnerparti både for barn og voksne uke 34. Mer info på hjemmesiden i slutten av mai.

 

Med hilsen

Tiger karate klubb

Styret


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.