NYTTÅRSINFORMASJON FRA STYRET

Postet av Tiger Karate Klubb den 3. Jan 2024

Godt nyttår til alle i Tiger karate klubb.

Det skjer mye i klubben utover våren, og her kommer litt informasjon.

Vanlig timeplan fra 2. januar. Det er vanlige treninger for alle parti gjeldene fra tirsdag 2. januar.

Treningsplanen finner dere her: https://www.tigerkarate.no/next/p/69532/hjem

Det treningsfri for barna i skoleferier

Verv en nybegynner

I hele januar har vi flytende påmelding for nye som vil prøve karate. Barn (8-12 år) trener enten onsdager eller fredager, mens ungdom/voksne trener tirsdager og torsdager. Kjenner du noen, bare send dem på trening for en gratis prøvetime!


Påmelding til treninger

Fra 1. januar benyttes appen IdrettenOnline til å melde seg på de ulike treningene, og Spond fases ut. IdrettenOnline er også medlemssystemet vårt. Alle vil få invitasjon til de treningene som er tilgjengelige for de, basert på alder og beltegrad. Selve påmeldingen aktiveres tre dager før. Det er viktig å registreres seg for trening, da det er krav til antall treninger mellom de ulike beltegradene. Oppmøtestatistikk tas fra påmeldingssystemet, som også brukes for å kontrollere antall treninger i forkant av gradering.

Juletrefest for barna lørdag 20. januar

Lørdag 20. januar kl. 15.00 – 17.00 blir det juletrefest for barna i Tigers lokale. Det serveres mat og drikke, blir lek og moro, og kanskje kommer karate-nissen.

Invitasjon sendes ut via IdrettenOnline-appen.

Pris pr. barn: kr. 50,

Nyttårsfest lørdag 20. januar kl. 18.30

Tradisjonen tro bytter vi ut karate-gien med finstasen og starter året med en Tiger-fest. Lørdag 20. januar kl. 18.30 åpnes dørene og det serveres gløgg. Alle tar med seg en matrett, og dermed har vi en buffet med god mat. Ta med eget drikke. Det er 18 års aldersgrense etter kl. 23.00

Det blir juletre-gang, Quiz og sikkert dans.

For de som bruker stiletthæler, sett på gummiknotter, det sparer gulvet vårt.

Pris: Kr. 50,- pr pers.

Påmelding kommer i appen Idretten Online.

Karatedrakter, hettegensere og ovetrekksdrakter

Vi har nå fått inn både hettegensere og karatedrakter i de fleste størrelser, om det er noen som trenger å kjøpe. Det vil snarlig bli lagt ut informasjon om bestilling av Tigers overtrekks dresser, for de som ønsker det. Ta kontakt med en i styret om dere ønsker å handle i Tigerbutikken.

Treningssamling med Amos & Amos Sensei

Helgen 12. -14. april får Tiger karate klubb besøk av sensei Richard Amos og sensei Yanti Amos. Det blir treninger fredag, lørdag og søndag på Rønningen Folkehøyskole. Treningene er for de over 13 år og gjelder for alle beltegrader.

Her er informasjon: https://www.letsreg.com/no/event/treningssamling_med_richard_amos_sensei_8_dan_og_yanti_amos_sensei_4_dan_12042024#ini

Sommergradering og sommerfest

Lørdag 8. juni er det sommergradering i Tiger, og tiden er inne for å vise hva vi har trent på siste halve året, og se om man er klart for et nytt belte.

Mer informasjon kommer når tiden nærmer seg.


Etter siste gradering tennes griller og vi har den vanlige sommerfesten, hvor spesielt limbo-konkurransen står høyt!


Ta gjerne kontakt med oss i styret (e-post: styret@tigerkarate.no) om det er noe vi kan hjelpe med.

God trening i 2024!